Navn:

VINOBLE Hillerød

Beskrivelse:

Velkommen til Vinhuset Stoltz


Velkommen til en verden af smag, duft og kvalitet

VINHUSET STOLTZ ligger centralt på gågaden i Hillerød, og har et stort sortiment i gode vine, spiritus, chokolade, delikatesser, kaffe, te m.m. Her kan du med garanti finde noget lækkert, når du skal finde gaven til kunden, medarbejderen eller andre, du gerne vil glæde med en gave.

 
Gammeldags dyder sikrer service og kvalitet

Jeg og min familie har kun drevet VINHUSET STOLTZ de sidste par år. Vi overtog ikke kun en butik d. 1 marts 2006, men en fin, gammel tradition, der havde eksisteret i mange år. Denne tradition forpligter, og vi gør da også vores bedste for at sikre kvalitet hele vejen igennem. Og den kvalitet kan man både se, dufte og smage.

 
Firmagaver

Uanset om det er dine kunder, der skal have opmærksomhed på den store dag eller omkring en højtid, eller det er medarbejderne, der skal forkæles og belønnes, så kan VINHUSET STOLTZ sørge for gaven. Og naturligvis sørger vi også for indpakningen – i gaveposer, gaveæsker, trækasser eller i hyggelige smukke gavekurve.

 
Råd og vejledning

Du er naturligvis altid velkommen i butikken i Helsingørsgade 10. Vi står klar med gode råd og vejledning til både kendere og folk, der leder efter den rigtige gave til en forretningsforbindelse eller kollega. Har du travlt, ringer du til os, og så hjælper vi dig også. Vi sørger også for at sende din firmagave til rette vedkommende.


Jeg glæder mig til at høre fra jer.


Med venlig hilsen

Vinhuset Stoltz

Michel Stoltz

Helsingørsgade 10

3400 Hillerød

48 26 10 51

Butiksinfo

Adresse:
Helsingørsgade 10
Postnummer:
3400
By:
Hillerød
Telefon:
Tlf.: 48261051
Fax details:
Fax: 48261051
Link:
Tilmeld nyhedsbrev
Web detail link:
Billeder:
Map data: