RealVarenavn:

2017 MISSETTI SANGIOVESE Emilia-Romagna

Billede zoom:
Billede:
0602981
Navn:
 1. Varenr.:
  06029811735
 2. Årgang:
  2017
 3. Land:
  Italien
 1. Indhold:
  75,0cl
 2. Alkohol:
  13,0%
Druesammensætning:
Druesammensætning:
Procent:
100%
Betinget procent:
100%
Navn:
Sangiovese di Romagna
 1. Anbefales til:
  Grill, Gris, Kylling, Lam
  Beskrivelse:
  Vinene i serien Missetti er udvalgt af østjysk Vinforsyning/VINOBLE og aftappet herhjemme i samarbejde med Georg Bestle (grundlagt 1892, Kongelig Hofleverandør). Vinene skal være klassiske repræsentanter for hver deres område i Italien, og deres kvalitet skal give 'value for money'.
  Website:
  1. Emilia-Romagna regionen strækker sig over et stort område i det nordlige Italien. Regionens nordlige grænse trækkes af Po-floden og den sydlige af Appeninerne, bjergkæden, der tager sin begyndelse i Piemonte i nord og løber tværs ned gennem Italien til Basilicata i syd. Som følge af den geografiske beliggenhed dækker Emilia-Romagna over store dele af Po-sletten og omfatter blandt andet noget af Italiens mest frugtbare landbrugsjord.Vinmarkerne findes på de bløde bakker, mens fladlandet er beplantet med andre afgrøder. Rent faktisk er området den næststørste producent af kiwifrugt uden for New Zealand.
  Missetti Sangiovese fra Emilia-Romagna er lavet på den lokale Sangiovese-variant, Sangiovese di Romagna, hentet på flere vinmarker i området. Vinen er udelukkende vinificeret på ståltanke, da man i denne moderne udgave af en Sangiovese prioriterer friskheden, frugten og aromaen.Allerede i duften fornemmer man den moderne stil, med liflige, delikate og sprøde toner af kirsebær, blommer og en smule brombær. I smagen har vinen en god frugtsødme med en velouragtig struktur og en lækker, krydret stil. Den slutter ganske liflig og intens, med afrundet tannin.Server den til pasta, sammenkogte grønsags- og kødretter, især med svinekød eller lam. Også velegnet til fjerkræ eller hvidskimmelost.

  Anmeldelser

  Visual Score:
  Politiken
  Kort vinbeskrivelse:
  Førpris:
  Førpris: DKK 85,00

  DKK 69,00

  Kommentér produkt

  Antal: 0, Gennemsnit: 0,0
  1. Navn
  1. E-mail
  1. Rating
  1. Kommentar

  VINOBLE  |  Østjysk Vinforsyning  |  Fanøvej 3  |  8382 Hinnerup  |  Tlf.: 8755 9900   |  CVR: 28902298  |  Email: info@vinoble.dk