RealVarenavn:

2018 STELLA POLARIS ROSATO IGT Puglia, Italien

Billede zoom:
Billede:
0013253_Stella_Polaris_Rose
Navn:
 1. Varenr.:
  00132531835
 2. Årgang:
  2018
 3. Land:
  Italien
 1. Indhold:
  75,0cl
 2. Alkohol:
  0,0%
Druesammensætning:
Druesammensætning:
Procent:
85%
Betinget procent:
85%
Navn:
Negroamaro
Procent:
15%
Betinget procent:
15%
Navn:
Andre
 1. Anbefales til:
  Fisk, Grøntsagsretter, Pasta, Skaldyr
  Beskrivelse:
  Website:
  Distriktet: 
  NiceDistrict:
  Apulien
  small-arrow
  1. Vinens historie i denne sydlige italienske provins fortaber sig i oldtiden. I alle perioder har der været beretninger om de besværlige forhold, området bød for vindyrkningen. Ser man på landskabet, så foranlediges man til at tro, at man er på det varmeste og mest golde sted på Moder Jord. Jorden er rødlig og stenholdig på overfladen, og kaktusser blander sig i landskabet med buske og små forkrøblede træer. ørkenagtig nattekulde og pludselige storme, hvor den varme luft møder adriatisk kulde, forstærker det indtryk.

   Hemmeligheden bag den usædvanlige kvalitet, nogle vinejendomme opnår, ligger dels i undergrunden, som i dybere lag består af kalk, der sikrer god vandreserve i dybden. Vinstokke kan skyde rødder helt ned til 40 meter for at hente vand, og selv i meget tætte kalkformationer udnytter de alle sprækker til at hente deres næring. Samtidig er de kølige vinde fra Adriaterhavet og de kølige nætter med til at forlænge modningsfasen for druerne, noget som fremmer frugtkarakter og aroma i vinene. Derfor er de bedste vine fra Puglia ikke bare kraftige og alkoholrige men også sprøde, delikate og meget aromatiske.
  Tag lidt af den gode sommerstemning med hjem i haven, på altanen eller til en lille tur på stranden, som man plejer til Stella Polaris.
  Stella Polaris og Vinoble har sammen udvalgt en rosé, som passer perfekt til sommerens afslappende vibes.

  En sommerfrisk og saftig rosévin, der passer forbilledligt til sommerens (private) chill out arrangementer. Vinen er primært lavet på lokale druer fra Puglia, heriblandt Negroamaro. Denne rosévin har en skøn pink farve. Der findes toner af røde frugter, hindbær, granatæble og et touch af krydderi. Vinen har en naturlig frugtsødme og friskhed, der gør den alarmerende læskende...

  Serveringstip: I en vinkøler med masser af is, til tonerne af vibrerende chill out musik.

  Anmeldelser

  Visual Score:
  Stella Polaris
  Kort vinbeskrivelse:
  Førpris:

  DKK 139,00

  Kommentér produkt

  Antal: 0, Gennemsnit: 0,0
  1. Navn
  1. E-mail
  1. Rating
  1. Kommentar