RealVarenavn:

2018 FLORA APPASSITE IGT ØKO Italien, Roots Beverages

Billede zoom:
Billede:
0603201_Flora_Uve_Appassite_Papavero
Navn:
 1. Varenr.:
  06032011835
 2. Årgang:
  2018
 3. Land:
  Italien
 1. Indhold:
  75,0cl
 2. Alkohol:
  14,8%
Druesammensætning
Druesammensætning:
Procent:
100%
Betinget procent:
100%
Navn:
Montepulciano
 1. Anbefales til:
  Chili con carne, Lam, Rødt kød
  Producent: 
  Producent:
  Roots
  small-arrow.gif
  Beskrivelse:
  Vi skal passe på vores skønne natur. Derfor er vinene fra ROOTS BEVERAGES certificerede økologiske og nøje udvalgte fra bæredygtige producenter, som producerer deres vine uden brug af pesticider og med et lavt indhold af sulfitter. Det er et ufravigeligt krav, at vinenes kvalitet er bedre end den, der findes på markedet i samme prisleje.

  Det gør ingen forskel for kvaliteten af en vin, om den er aftappet hos producenten i udlandet eller transporteres til DK i sterile tanke til et topmoderne tapperi tæt på, hvor den skal sælges. Men det gør til gengæld en stor forskel for miljøet. CO2 udledningen reduceres væsentligt ved transport på tank fremfor i flasker, da der på den måde kan transporteres væsentligt mere vin pr. lastbil. Vinene fra ROOTS BEVERAGES købes i bulk og tappes i DK, hvilket betyder at udledningen af CO2 i forbindelse med transporten, reduceres med mere end 30% (i forhold til domæne-aftappet vin).
  Website:
  Distriktet: 
  NiceDistrict:
  small-arrow
  Papavero betyder rød valmue på italiensk. Blomsterne på valmuen sidder, før de springer ud, endestillet enkeltvis i små puppelignende stande dette er afbilledet på etiketten. Vinen er, i overført betydning, en valmue. En fantastisk smuk blomst, som lever bedst i den frie og vilde natur. Mange elsker valmuen, ligesom vi er sikre på, at mange vil elske Flora Papavero!

  Flora Papavero, Vino da Uve Appassite er lavet på senhøstede økologiske Montepulciano-druer, som efterlades til en kortvarig tørring på vinstokken. Metoden giver ekstra fylde og sødme til vinen. Efter høsten gennemgår druerne en kølig maceration inden gæringen, og efterfølgende bliver vinen modnet på temperaturregulerede ståltanke.

  Resultatet er en vin med en flot og skinnende, rubinrød farve. Balancen i vinen er værd at bemærke, en god portion frugtsødme kombineret med en super blød og varm karakter. I aromaen finder man masser af moden rød frugt og tørrede bær. Desuden rundes hele herligheden af med krydrede toner af kakao og mandler.
  Førpris

  DKK 149,00

  Kommentér produkt

  Antal: 0, Gennemsnit: 0,0
  1. Navn
  1. E-mail
  1. Rating
  1. Kommentar