RealVarenavn:

SCHARFFENBERGER BRUT, NV Scharffenberger Cellars, Californien

Billede zoom:
Billede:
0910712
Navn:
 1. Varenr.:
  09107120035
 2. Land:
  USA
 1. Indhold:
  75,0cl
 2. Alkohol:
  12,0%
Druesammensætning:
Druesammensætning:
Procent:
66%
Betinget procent:
66%
Navn:
Chardonnay
Procent:
34%
Betinget procent:
34%
Navn:
Pinot Noir
 1. Anbefales til:
  Aperitif, Fisk, Skaldyr, Sushi
  Producent: 
  Producent:
  small-arrow.gif
  Beskrivelse:
  Website:
  1. Mendocino County ligger i den nordlige del af Californien, nord for Sonoma County. Distriktet samler 10 AVA områder (bl.a. Anderson Valley) fordelt på ca. 100 forskellige producenter. Selve Mendocino County Appellationen er egentligt et subdistrikt af det større North Coast AVA og samler også AVA områderne Dos Rios, Covelo og Mendocino Ridge. Flere producenter i området har investeret i en økologisk produktion, således at de allerede i dag repræsenterer 25% af Mendocino County appellationen. Store variationer i landskabet og i jordbunden giver mange forskellige dyrkningsforhold og derved mange forskellige vinstile. Ligesom nabodistriktet Sonoma County nyder Mendocino godt af de kølige vinde og morgentåge, som kommer fra Stillehavet.
  Scharffenberger Brut Non Vintage er lavet på 2/3 Chardonnay og 1/3 Pinot Noir høstet i Mendocino County. Efter den første gæring gennemgår vin de base en malolaktisk gæring. Den efterfølgende gæring på flaske efter den traditionelle champagne metode varer i 24 måneder. Til sidst bliver vinen drejet og omrystet for en periode af fem uger og til sidst degorgeret.I duften finder man sarte toner af ristet brød, citrusfrugter, mango og lindeblomst. Smagen er ret sprød og frisk, med cremede toner af hvide ferskner, hasselnødder og lidt honning til sidst. En lækker, kompleks og charmerende sparkling wine, som vil egne sig fint til velkomst eller til en forret med fisk eller skaldyr. Perfekt til østers eller bare som et festlig glas.

  Anmeldelser

  Visual Score:
  Wine Enthusiast
  Kort vinbeskrivelse:
  Visual Score:
  Wine & Spirits
  Kort vinbeskrivelse:
  Visual Score:
  Wine Spectator
  Kort vinbeskrivelse:
  Førpris:

  DKK 199,00

  Kommentér produkt

  Antal: 0, Gennemsnit: 0,0
  1. Navn
  1. E-mail
  1. Rating
  1. Kommentar

  VINOBLE  |  Østjysk Vinforsyning  |  Fanøvej 3  |  8382 Hinnerup  |  Tlf.: 8755 9900   |  CVR: 28902298  |  Email: info@vinoble.dk