RealVarenavn:

NEGRITA CREAM 17% Bardinet, Domaine De Fleurenne (70cl)

Billede zoom:
Billede:
0731200
Navn:
 1. Varenr.:
  07312000030
 2. Land:
  Frankrig
 1. Indhold:
  70,0cl
 2. Alkohol:
  17,0%
Druesammensætning:
  Producent: 
  Producent:
  Negrita
  small-arrow.gif
  Beskrivelse:
  Historien om Negrita begynder med Bardinet i 1857, hvor den unge Poul Bardinet starter en spiritusproduktion i den franske by Limoges. Han arbejder med en rå spiritus lavet på sukkerørsjuice og eksperimenterer med at få den til at smage exceptionelt. Resultatet bliver Negrita. I 1895 overtager sønnen Edouard, og han udvider forretningsgrundlaget til også at omfatte produktion af Bordeaux-vin. I 1975 flytter firmaet fra Limoges til Fleurenne i Bordeaux, hvor det stadig ligger i dag, her er de også tættere på havnen hvor skibene med rom ligger til. I 1993 fusionerer Bardinet Group med La Martiniquaise - en af Frankrigs største producenter og distributører af spiritus. Tilsammen producerer de i dag alt fra Glen Morey Single Malt, til Gibson Gin, Negrita Rom og mange andre produkter. Gennem årene har billedet af den unge kvinde udviklet sig. En amerikansk annonce fra 1930'erne, da den amerikanske importør var Schenley Imports hævdede, at Negrita var en blanding af rom fra Martinique i Caribien og Isla de la Réunion i Stillehavet. I dag kommer al væske der anvendes i rommen dog fra Caribien. I 1973 bestilte Bardinet en plakat fra den berømte franske grafiker Bernard Villemot, der var ansvarlig for ikoniske billeder for Perrier, Air France og Orangina. Den plakat bruges stadig i dag til logoet af kvinden. Selvom den franske Negrita Original bruger ren sukkerrørsspiritus, indeholder den også melasse, så det er ikke en klassisk rhum agricole, som nogle fejlagtigt tror. En anden linje af rom, kaldet Signature, blev udviklet for internationale markeder med tre stilarter - White, Dark og Spiced. Den internationale version bruger ikke rhum agricole. Det forklares: "Da vores positionering handler om at være tilgængelig og om at være nem at bruge, er fokus på kendte cocktails, som folk er vant til". Derfor er brugen af den Negrita White primært i Mojitos. 'Dark' findes ofte i Cuba Libre og 'Spiced' holdes til spiced rom og cola. I 2017 blev en mere kompleks variant i Bourbon tønder - Negrita Añejo Reserve lanceret, som "den ideelle partner for den ultimative Old Fashioned".
  Website:
  Distriktet: 
  NiceDistrict:
  Bordeaux
  small-arrow
  1. Bordeaux er kendt for sine mange vindistrikter og sine utallige 'Château'er', men hvert slot har normalt kun én ejer, og som i de fleste tilfælde kun producerer én vin (eller to!). Det gør unægteligt livet betydeligt nemmere for vinentusiasten - end hvis det eksempelvis drejer sig om Bourgogne! Druesammensætningen er til gengæld lidt mere indviklet i Bordeaux. De druesorter, som dominerer i de enkelte distrikter, blev oprindeligt valgt, fordi de egnede sig bedst til det lokale klima og især til den lokale jordbund. På den måde opstod der ofte en unik vinstil i hvert enkelt distrikt.

   Området er på ikke mindre end ca. 100.000 ha. og strækker sig over 105 km. målt fra nord til syd og 130 km. fra øst til vest. Det byder således på store klimatiske, geografiske og geologiske forskelle - og på tusindvis af producenter, store som små. Bordeaux er derfor identisk med en meget stor produktion af meget forskellige vine og i alle prislag og kvaliteter - lige fra noget nær det billigste til det allerdyreste og fra det middelmådige til det helt sublime.

  Anmeldelser

  Visual Score:
  International Spirits Challeng
  Kort vinbeskrivelse:
  Visual Score:
  Int. Wine & Spirit Challenge
  Kort vinbeskrivelse:
  Visual Score:
  Int. Wine & Spirit Challenge Silver/ Medal
  Kort vinbeskrivelse:
  Førpris:

  DKK 129,00

  Kommentér produkt

  Antal: 0, Gennemsnit: 0,0
  1. Navn
  1. E-mail
  1. Rating
  1. Kommentar