RealVarenavn:

FRONGART ESTATE GIN 37,5% Walcher (70cl)

Billede zoom:
Billede:
0605012_Walcher_Frongart_Gin
Navn:
 1. Varenr.:
  06050120030
 2. Land:
  Italien
 1. Indhold:
  70,0cl
 2. Alkohol:
  37,5%
Druesammensætning
  Producent: 
  Producent:
  Walcher
  small-arrow.gif
  Beskrivelse:
  I 1966 grundlagde Alfons Walcher familiens destilleri "Maso" i Turmbachhof i Alto Adige i Sydtyrol. Destilleriet ligger nær Appiano ved vinvejen i Alto Adige, og stedet har været i familiens eje i nu 9 generationer. Det var også her, at Alfons Walcher destillerede sin første grappa og brændevin - alt sammen fra en lille, gammeldags alambic-kedel. Grappa og andre typer spiritus fra Walcher er lavet med druer fra vinproducenten Alois Lageder, som man har samarbejdet med i flere år. Området Alto Adige er begunstiget af perfekte klimatiske forhold - kombinationen af ca. 280 solskinsdage om året og kølige nætter gør, at druerne her udvikler en ganske særlig kompleksitet. I dag er det sønnen Theodor Walcher, der står for destilleringen og produktionen hos Walcher. Hans mangeårige ekspertise gør, at firmaets produkter i dag befinder sig på øverste kvalitetshylde inden for spiritus. Walcher-familien laver både konventionelle og økologiske produkter. Det er primært produkter tilhørende sidstnævnte kategori, som vi har hjemtaget i vores sortiment.
  Website:
  1. Da de kom til Italien, blev grækerne så imponerede af Italien som vinland - og især over de mange vindistrikter - at de kaldte landet Oenotria - vinens land. Produktionen af vin går derfor meget langt tilbage. Før grækerne var etruskerne kendte for deres dygtighed i vin, og senere var romerne med til at systematisere produktionen og handlen med vin.

   Vinproduktionen har haft stor betydning for italiensk landbrug under hele middelalderen, og dette helt op til vore dage. Som det også var tilfældet i mange andre europæiske lande har kirken med sine mange klostre haft stor indflydelse på udbredelse og udvikling af vintraditionen. Ca. 792.000 ha. vinmarker er fordelt over hele landet. Dog er de nordligste områder som Piemonte, Veneto og Toscana de mest kendte. Områder som Apulien, Sicilien og Friuli er ved at komme frem.
  Frontgart Estate Mountain Gin er en lækker elegant gin lavet i Dolomitterne i det nordlige Italien. I en gammeldags kobberkeddel varmet med damp destilleres ginnen langsomt. Frontgart Estate Mountain gin er med i den nye bølge af gin, hvor det handler om klassisk smag og det at være tro sine rødder. Ginnen har tre ingredienser, enebær, kardemomme og pebber. Kombinationen giver en intens enebærsmag, efterfulgt af aroma fra kardemommen og til slut et krydret twist fra pebberet. Det er grundet de få ingredienser er utrolig ren gin - ligesom naturen den kommer fra. Dette gør at den egner sig flot til forskellige tonics eller drinks, da den holder enebær noter igennem hvad end man blander den med. Frontgart bliver destilleret af Theodor Walcher, som er 9. generation of destillatører i familien. Basealkoholen er lavet på hvede for at give den mest neutrale smag og for at lade krydderierne tale. Prøv den med Fevertree Indian Tonic og pink grape som pynt.
  Førpris
  Førpris: DKK 199,00

  DKK 175,00

  Kommentér produkt

  Antal: 0, Gennemsnit: 0,0
  1. Navn
  1. E-mail
  1. Rating
  1. Kommentar