RealVarenavn:

MALTECO 15 20 CL 41,5% Savio s.r.l. Rum (20cl)

Billede zoom:
Billede:
0771360_malteco_15_20cl
Navn:
 1. Varenr.:
  07713600015
 1. Indhold:
  20,0cl
 2. Alkohol:
  41,5%
Druesammensætning
 1. Anbefales til:
  Cigar, Drinks, Kaffe
  Producent: 
  Producent:
  Malteco
  small-arrow.gif
  Beskrivelse:
  Selvom Malteco Ron er en Guatemala-stilet rom, er det egentlig en panamansk rom, som produceres af Varela Hermanos Bodegas de America SA. Opskriften er lavet i Guatemala, hvor Malteco Ron originalt blev produceret. Opskriften er fra Guatemala, og rommen bliver løbende kvalitetskontrolleret af 'Asociacion Maestros Roneros de Guatemala'.Varela Hermanos ligger i byen Pesé i den sydlige del af det centrale Panama. I 1908 etablerede den daværende ejer, Don José Varela Blanco, den første sukkerfabrik. Senere, i 1936, åbnede romfabrikken, som lige siden har produceret rom af høj kvalitet.Varela Hermanos er den største leverandør af rom til hjemmemarkedet i Panama, og leverer mere end 90% af al rom til de lokale. Rommen er destilleret på kolonne-kedler og er derfor i den elegante, lette stil, hvilket også er kendetegnede for rom fra Guatemala. Rommen bliver lagret på 220 liters brugte bourbonfade af hvid, amerikansk eg. Tønderne giver rommen en passende kontakt med fadet, hvor mindre tønder ville give for meget kontakt og større tønder for lidt.
  Website:
  Distriktet: 
  NiceDistrict:
  PANAMA
  small-arrow
  Malteco Ron Anejo 15 Años - Reserva Maya 41,5%, er en 15 år gammel rom, Rommen er i en let krydret, elegant stil, og den har en flot balance og sødme samt hints af krydderier. Malteco 15 år er destilleret på fermenteret sukkerrørsjuice og er således ikke lavet på melasse, som rom ofte produceres på. Dette gør, at Malteco 15 års basisprodukt ikke har de typiske noter af krydret anis og brun farin, men er mere let i stilen og mere påvirkelig af fadlagring.

  På næsen har rommen lette noter af brunt sukker og kanel, på tungen har den lette og elegante frugtige noter samt et strejf af vanilje og kanel. Malteco 15 år har en flot lang finish med tørrede frugtnoter. Fås i 70cl., i 70 cl. i gaveæske med 2 Malteco glas, samt i 20 cl.

  Anmeldelser

  Visual Score:
  Int. Wine & Spirit Challenge
  Kort vinbeskrivelse:
  Meininger 2018 Germany
  Førpris

  DKK 149,00

  Kommentér produkt

  Antal: 0, Gennemsnit: 0,0
  1. Navn
  1. E-mail
  1. Rating
  1. Kommentar