Denne Lambrusco Rosso Dolce er lavet på røde Lambrusco-druer fra Emilia IGT distriktet. Efter en klassisk gæring og en modning i 3 måneder på ståltanke, bliver vinen tilsat… Læs mere
Der er i øjeblikket ingen anmeldelser
99,00 DKK
Kooperativet Terre Cevico blev grundlagt i 1963 nær byen Lugo di Romagna i Emilia-Romagna i Italien, og har siden udviklet sig til områdets største vinproducent. I dag råder Terre Cevico over 23 produktionskældre, hovedsageligt i Emilia-Romagna men også i andre distrikter i Italien (Trentino, Friuli, Toscana, Umbria, Puglia og Sicilien). Druerne hentes hos ikke mindre end 5.000 vindyrkere, som dyrker deres vinmarker i tæt samarbejde med teamet bag Terre Cevico.
Distributionen foretages gennem flere vinhuse og vinmærker, men på trods af størrelsen betragtes Terre Cevico i dag som en af de mest seriøse vinproducenter i Italien, når man er ude efter ”value for Money”. Vinene taler for sig selv: Såvel i dyrkningen som i vinificeringen prioriterer man kvaliteten hos Terre Cevico!
Kooperativet Terre Cevico blev grundlagt i 1963 nær byen Lugo di Romagna i Emilia-Romagna i Italien, og har siden udviklet sig til områdets største vinproducent. I dag råder Terre Cevico over 23 produktionskældre, hovedsageligt i Emilia-Romagna men også i andre distrikter i Italien (Trentino, Friuli, Toscana, Umbria, Puglia og Sicilien). Druerne hentes hos ikke mindre end 5.000 vindyrkere, som dyrker deres vinmarker i tæt samarbejde med teamet bag Terre Cevico.
Distributionen foretages gennem flere vinhuse og vinmærker, men på trods af størrelsen betragtes Terre Cevico i dag som en af de mest seriøse vinproducenter i Italien, når man er ude efter ”value for Money”. Vinene taler for sig selv: Såvel i dyrkningen som i vinificeringen prioriterer man kvaliteten hos Terre Cevico!
Der er i øjeblikket ingen anmeldelser
Denne Lambrusco Rosso Dolce er lavet på røde Lambrusco-druer fra Emilia IGT distriktet. Efter en klassisk gæring og en modning i 3 måneder på ståltanke, bliver vinen tilsat druesukker og gær til en anden gæring på temperaturregulerede (12°C.) tryktanke (Charmat-metoden), hvorved den bliver perlende (Frizzante). Vinen aftappes efter endt gæring, hvilket er klassisk for en Lambrusco.
Lambrusco Dolce er halvsød (50 g./l. restsukker) med en god portion frugtkarakter, sprødhed og nerve, som giver et godt modspil til sødmen. Perfekt som aperitif, til desserter med nødder, chokolade eller syltede frugter. Prøv den også til eksotiske, asiatiske retter med svinekød eller fjerkræ.
Aperitif
Asiatisk
Dessert
Frugter
Is
Da det her på siden er muligt at købe alkohol, skal du være fyldt 18 år for at handle