Champagne Pierre Nicolas har en flot lysgylden farve og en behagelig mousse med små fine vedvarende bobler. I duften fornemmer man dominansen af Pinot Noir (70% samt 30%… Læs mere
Der er i øjeblikket ingen anmeldelser
699,00 DKK
Det er Domaine BAUCHET i Bisseuil (Aÿ-Champagne) som producerer Champagne Pierre Nicolas. Familien BAUCHET har produceret Champagne siden 1920, men startede meget beskedent med at dyrke en vinmark på blot 1 ha. Det krævede næsten selvfølgeligt, at man samtidig bestred andre jobs, for at sikre det økonomiske fundament for familien. Men i 1960’erne formåede brødrene Raphaël, Gérard og Roland ved hårdt arbejde og en række modige beslutninger at bringe ejendommen op på 34 ha. vinmarker – fordelt på 7 forskellige Crus i 3 af Champagne-distriktets berømte områder: Côte des Blancs, Montagne de Reims og Côte des Bar.
I dag er det Florence (Gérards datter og 4. generation) og Robin BAUCHET (Rolands barnebarn og 5. generation) som står ved roret. Roland tager sig af dyrkningen og vinificeringen med assistance af ønolog og winemaker Bruno Charlemagne, mens Florence er ansvarlig for salg og marketing. Domaine BAUCHET er et af de få, større Champagnehuse, som stadig er 100% familieejet.
De 34 ha. vinmarker er i dag fordelt mellem 9 ha. 1. Cru-vinmarker i Grauves (Côte des Blancs, 100% Chardonnay) og Bisseuil (Montagne de Reims, hovedsageligt Chardonnay, men også en smule Pinot Noir), og 25 ha. med Pinot Noir i Côte des Bar (Bar sur Seine, Bragelone-Beauvoir, Saulcy, Vitry le Croisé og Bligny). En løbende genplantning af vinstokkene på de forskellige parceller giver et aldersgennemsnit på ca. 20 år.
Det er Domaine BAUCHET i Bisseuil (Aÿ-Champagne) som producerer Champagne Pierre Nicolas. Familien BAUCHET har produceret Champagne siden 1920, men startede meget beskedent med at dyrke en vinmark på blot 1 ha. Det krævede næsten selvfølgeligt, at man samtidig bestred andre jobs, for at sikre det økonomiske fundament for familien. Men i 1960’erne formåede brødrene Raphaël, Gérard og Roland ved hårdt arbejde og en række modige beslutninger at bringe ejendommen op på 34 ha. vinmarker – fordelt på 7 forskellige Crus i 3 af Champagne-distriktets berømte områder: Côte des Blancs, Montagne de Reims og Côte des Bar.
I dag er det Florence (Gérards datter og 4. generation) og Robin BAUCHET (Rolands barnebarn og 5. generation) som står ved roret. Roland tager sig af dyrkningen og vinificeringen med assistance af ønolog og winemaker Bruno Charlemagne, mens Florence er ansvarlig for salg og marketing. Domaine BAUCHET er et af de få, større Champagnehuse, som stadig er 100% familieejet.
De 34 ha. vinmarker er i dag fordelt mellem 9 ha. 1. Cru-vinmarker i Grauves (Côte des Blancs, 100% Chardonnay) og Bisseuil (Montagne de Reims, hovedsageligt Chardonnay, men også en smule Pinot Noir), og 25 ha. med Pinot Noir i Côte des Bar (Bar sur Seine, Bragelone-Beauvoir, Saulcy, Vitry le Croisé og Bligny). En løbende genplantning af vinstokkene på de forskellige parceller giver et aldersgennemsnit på ca. 20 år.
Der er i øjeblikket ingen anmeldelser
Champagne Pierre Nicolas har en flot lysgylden farve og en behagelig mousse med små fine vedvarende bobler. I duften fornemmer man dominansen af Pinot Noir (70% samt 30% Chardonnay), som giver god struktur og en meget imødekommende og frugtdomineret aroma af bl.a. blommer og mirabeller tilsat den karakteristiske tone af ristet rugbrød. Smagen er frisk, rund og fyldig med en ren og behagelig eftersmag.
Champagne Pierre Nicolas er meget velegnet som aperitif eller til retter med skaldyr, fisk og fjerkræ.
Aperitif
Drinks
Frugter
Sushi
Da det her på siden er muligt at købe alkohol, skal du være fyldt 18 år for at handle