Prosecco-druerne (Glera) til denne vin hentes i Treviso og Venezia provinserne på flere parceller i en højde af 100-400 m. Gæringen foregår i lukkede ståltanke (Cuve Close) og… Læs mere
129,00 DKK
Cantine Torresella ligger nær byen Portogruaro mellem Venedig og Trieste i det østlige Veneto. Vingården blev oprindeligt grundlagt i 1964 af Grev Gaetano Marzotto, som også stod bag det berømte vinfirma Santa Margherita i samme område. Målet var helt fra starten at producere topvine, og et kæmpe drænings- og beplantningsprojekt blev iværksat samtidig med, at kælderen blev udstyret med de bedst tænkelige tekniske faciliteter. I mange år stod Dr. Fabrizio Guerrini ved roret – en central skikkelse i vinbranchen i Norditalien i forhold til såvel den høje kvalitet på sine vine som på sin store interesse for et landbrug, der er fokuseret på ansvarlighed i alle faser.
I dag er vingården anerkendt for at producere vine, der er ”value for money” – mousserende såvel som ”stille vine”. Teamet bag Torresella henter sine druer i Veneto og i Trentino-Alto Adige.
Cantine Torresella ligger nær byen Portogruaro mellem Venedig og Trieste i det østlige Veneto. Vingården blev oprindeligt grundlagt i 1964 af Grev Gaetano Marzotto, som også stod bag det berømte vinfirma Santa Margherita i samme område. Målet var helt fra starten at producere topvine, og et kæmpe drænings- og beplantningsprojekt blev iværksat samtidig med, at kælderen blev udstyret med de bedst tænkelige tekniske faciliteter. I mange år stod Dr. Fabrizio Guerrini ved roret – en central skikkelse i vinbranchen i Norditalien i forhold til såvel den høje kvalitet på sine vine som på sin store interesse for et landbrug, der er fokuseret på ansvarlighed i alle faser.
I dag er vingården anerkendt for at producere vine, der er ”value for money” – mousserende såvel som ”stille vine”. Teamet bag Torresella henter sine druer i Veneto og i Trentino-Alto Adige.
Prosecco-druerne (Glera) til denne vin hentes i Treviso og Venezia provinserne på flere parceller i en højde af 100-400 m. Gæringen foregår i lukkede ståltanke (Cuve Close) og varer i ca. 18 til 20 dage. Den standses ved at man sænker temperaturen og vinen får derefter lov at modner på sit 'lie' (bundfald) i mindst en måned. Aftapningen forgår efter en let filtrering.Vinen har en flot lysgylden farve med flotte, vedvarende bobler. Den er meget aromatisk og frugtrig i duften, med nuancer af æbler, ferskner og grapefrugt. I smagen er den meget sprød og appetitgivende med en god frugtsødme.Perfekt som aperitif, til ostgratinerede forretter, asiatiskinspirerede skaldyr- eller fjerkræsretter. Den kan også serveres til desserter med frugt. Serveringstemperatur: 8 - 10 °C.
Aperitif
Dessert
Frugter
Is
Da det her på siden er muligt at købe alkohol, skal du være fyldt 18 år for at handle