Prosecco Rosé Brut laves primært på Glera (andet navn for Prosecco-druen) og Pinot Noir (10-15% efter årgang), som er dyrket på Venetos aflejringsjord. De to druesorter gæres… Læs mere
Der er i øjeblikket ingen anmeldelser
125,00 DKK
Cantine Torresella ligger nær byen Portogruaro mellem Venedig og Trieste i det østlige Veneto. Vingården blev oprindeligt grundlagt i 1964 af Grev Gaetano Marzotto, som også stod bag det berømte vinfirma Santa Margherita i samme område. Målet var helt fra starten at producere topvine, og et kæmpe drænings- og beplantningsprojekt blev iværksat samtidig med, at kælderen blev udstyret med de bedst tænkelige tekniske faciliteter. I mange år stod Dr. Fabrizio Guerrini ved roret – en central skikkelse i vinbranchen i Norditalien i forhold til såvel den høje kvalitet på sine vine som på sin store interesse for et landbrug, der er fokuseret på ansvarlighed i alle faser.
I dag er vingården anerkendt for at producere vine, der er ”value for money” – mousserende såvel som ”stille vine”. Teamet bag Torresella henter sine druer i Veneto og i Trentino-Alto Adige.
Cantine Torresella ligger nær byen Portogruaro mellem Venedig og Trieste i det østlige Veneto. Vingården blev oprindeligt grundlagt i 1964 af Grev Gaetano Marzotto, som også stod bag det berømte vinfirma Santa Margherita i samme område. Målet var helt fra starten at producere topvine, og et kæmpe drænings- og beplantningsprojekt blev iværksat samtidig med, at kælderen blev udstyret med de bedst tænkelige tekniske faciliteter. I mange år stod Dr. Fabrizio Guerrini ved roret – en central skikkelse i vinbranchen i Norditalien i forhold til såvel den høje kvalitet på sine vine som på sin store interesse for et landbrug, der er fokuseret på ansvarlighed i alle faser.
I dag er vingården anerkendt for at producere vine, der er ”value for money” – mousserende såvel som ”stille vine”. Teamet bag Torresella henter sine druer i Veneto og i Trentino-Alto Adige.
Der er i øjeblikket ingen anmeldelser
Prosecco Rosé Brut laves primært på Glera (andet navn for Prosecco-druen) og Pinot Noir (10-15% efter årgang), som er dyrket på Venetos aflejringsjord. De to druesorter gæres separat, begge med deres skind. Det er således Pinot Noir druerne, som giver vinens sarte roséfarve, når de to vine blandes inden andengæringen, som foregår i lukkede tryktanke af stål, med druernes ”lie” (bundfald), hvor vinen bliver let mousserende. Processen varer i alt 60 dage og standses ved, at man sænker temperaturen. Aftapningen forgår efter en naturlig bundfældning og en let filtrering.
Glera-druen giver klassiske eksotiske og blomsterrige aromaer, mens Pinot Noir bringer tørre og strukturerede nuancer og i øvrigt lækre toner af kirsebær, blommer og hindbær. En meget frisk og appetitgivende Prosecco Rosé, med flot harmoni mellem frugtsødmen og de friske, delikate og charmerende nuancer.
Perfekt som aperitif, til italienske pasta- eller risottoretter samt skaldyr, fisk og fjerkræ.
Aperitif
Asiatisk
Drinks
Skaldyr
Da det her på siden er muligt at købe alkohol, skal du være fyldt 18 år for at handle