Hvor Gewürztraminer vel er den mest berømte vin fra Alsace, anses Rieslingen for at være kongen. Riesling-druen giver race og karakter og er meget populær - ikke kun i Alsace.… Læs mere
Der er i øjeblikket ingen anmeldelser
129,00 DKK
Hubert Beck er oprindeligt et lille familieforetagende i den meget smukke by Dambach-la-Ville i nærheden af byen Selestat. Flere generationer af familien Beck har siden 1579 haft med vindyrkning eller vinhandel at gøre netop her i Dambach. I 2010, da ingen af Hubert og Floras to børn ønskede at overtage vingården, solgte man firmaet og de 8 ha. vinmarker til en erfaren kollega i byen: Ruhlmann-Schutz.
Firmaet Ruhlmann-Schutz blev oprindeligt grundlagt i 1688, og siden 1993 er det ægteparrene Christine og Jean-Victor Schutz samt Laurence og André Ruhlmann, som har stået ved roret. Firmaet producerer i dag vine på ca. 30 ha. vinmarker og er kendt og respekteret som en af de absolut bedste vinproducenter i området.
Hubert Beck er oprindeligt et lille familieforetagende i den meget smukke by Dambach-la-Ville i nærheden af byen Selestat. Flere generationer af familien Beck har siden 1579 haft med vindyrkning eller vinhandel at gøre netop her i Dambach. I 2010, da ingen af Hubert og Floras to børn ønskede at overtage vingården, solgte man firmaet og de 8 ha. vinmarker til en erfaren kollega i byen: Ruhlmann-Schutz.
Firmaet Ruhlmann-Schutz blev oprindeligt grundlagt i 1688, og siden 1993 er det ægteparrene Christine og Jean-Victor Schutz samt Laurence og André Ruhlmann, som har stået ved roret. Firmaet producerer i dag vine på ca. 30 ha. vinmarker og er kendt og respekteret som en af de absolut bedste vinproducenter i området.
Der er i øjeblikket ingen anmeldelser
Hvor Gewürztraminer vel er den mest berømte vin fra Alsace, anses Rieslingen for at være kongen. Riesling-druen giver race og karakter og er meget populær - ikke kun i Alsace.
Riesling fra Hubert Beck har en fin og delikat bouquet samt en tør og fyldig smag, som gør den velegnet til stort set al slags fisk og skaldyr. Lokalt bruger man den ikke kun til fisk, man holder sig ikke tilbage for også at anvende den som gennemgående vin til mindre kraftige retter som f.eks. svinekød eller Coq au Vin (hane i vin).
Serveringstemperatur: ca. 8-10 grader. Det vil være synd at servere vinen for kold, idet dens karakter og finesse da ikke vil komme frem.
Fisk
Kylling
Skaldyr
Sushi
Da det her på siden er muligt at købe alkohol, skal du være fyldt 18 år for at handle