Druerne til Viña Marro Gran Reserva er dyrket på ejendommens bedste og ældste parceller, varierende i alder fra 30 til 65 år, og som primært består af ler og kalksten. Gæringen… Læs mere
Der er i øjeblikket ingen anmeldelser
249,00 DKK
Familien Domeco de Jarauta har dyrket vin i Rioja i generationer siden 1888, og fra 2005 har deres firma båret familienavnet, Bodegas Domeco de Jarauta. Familien søger kontinuert at optimere kombinationen af tradition, kvalitet og innovation i deres produktion og i deres vine. De råder således over det absolut mest moderne tekniske udstyr og anvender avancerede produktionsmetoder til at sikre, at deres vine opretholder den højeste kvalitet. De holder helt fast i at håndhøste druerne på deres i alt 100 ha. vinmarker (med vinstokke der er op til 100 år gamle), som er beliggende på en række forskellige terroirs i Rioja-regionen. Domeco de Jarauta har en omhyggelig strategi for at høste druerne fra hvert af disse terroirs individuelt samt vinificere på druernes egne gærstammer, hvilket sikrer at vinenes karakteristika og smagsnuancer er velafbalancerede og præcise. Frugtighed i vinene er frem for alt mantraet for Bodegas Domeco de Jarauta.
Familien Domeco de Jarauta prioriterer at have den fulde kontrol over ethvert trin i produktionen, herunder at være 100% selvforsynende med druer. De dyrker de for området mest klassiske druer, såsom Tempranillo, Garnacha, Mazuelo og Graciano til de røde og Viura og Garnacha Blanca til de hvide. Produktionen er dog med klar overvægt på rødvinene, hvor der frembringes en bred vifte af vine, herunder naturligvis Crianza-, Reserva- og Gran Reserva-vine. Til modning af disse anvendes egetræsfade fra både USA, Frankrig, Ungarn og Rusland, hvilket jo må siges at være et lidt utraditionelt og ganske innovativt tiltag af familien Domeco de Jarauta.
Bodegas Domeco de Jarauta anvender en række såkaldt ansvarlige produktionsmetoder, som minimerer påvirkningen af miljøet, og senest har de i 2023 opsat solceller, der dækker stort set hele deres energiforbrug. De har siden 1995 på en del af deres marker praktiseret økologisk produktion, og de omlægger til stadighed en større og større del til denne produktionsmetode.
Alt i alt er Bodegas Domeco de Jarauta en meget seriøs og respekteret vinproducent, der har opnået betydelig anerkendelse for deres vine.
Familien Domeco de Jarauta har dyrket vin i Rioja i generationer siden 1888, og fra 2005 har deres firma båret familienavnet, Bodegas Domeco de Jarauta. Familien søger kontinuert at optimere kombinationen af tradition, kvalitet og innovation i deres produktion og i deres vine. De råder således over det absolut mest moderne tekniske udstyr og anvender avancerede produktionsmetoder til at sikre, at deres vine opretholder den højeste kvalitet. De holder helt fast i at håndhøste druerne på deres i alt 100 ha. vinmarker (med vinstokke der er op til 100 år gamle), som er beliggende på en række forskellige terroirs i Rioja-regionen. Domeco de Jarauta har en omhyggelig strategi for at høste druerne fra hvert af disse terroirs individuelt samt vinificere på druernes egne gærstammer, hvilket sikrer at vinenes karakteristika og smagsnuancer er velafbalancerede og præcise. Frugtighed i vinene er frem for alt mantraet for Bodegas Domeco de Jarauta.
Familien Domeco de Jarauta prioriterer at have den fulde kontrol over ethvert trin i produktionen, herunder at være 100% selvforsynende med druer. De dyrker de for området mest klassiske druer, såsom Tempranillo, Garnacha, Mazuelo og Graciano til de røde og Viura og Garnacha Blanca til de hvide. Produktionen er dog med klar overvægt på rødvinene, hvor der frembringes en bred vifte af vine, herunder naturligvis Crianza-, Reserva- og Gran Reserva-vine. Til modning af disse anvendes egetræsfade fra både USA, Frankrig, Ungarn og Rusland, hvilket jo må siges at være et lidt utraditionelt og ganske innovativt tiltag af familien Domeco de Jarauta.
Bodegas Domeco de Jarauta anvender en række såkaldt ansvarlige produktionsmetoder, som minimerer påvirkningen af miljøet, og senest har de i 2023 opsat solceller, der dækker stort set hele deres energiforbrug. De har siden 1995 på en del af deres marker praktiseret økologisk produktion, og de omlægger til stadighed en større og større del til denne produktionsmetode.
Alt i alt er Bodegas Domeco de Jarauta en meget seriøs og respekteret vinproducent, der har opnået betydelig anerkendelse for deres vine.
Der er i øjeblikket ingen anmeldelser
Druerne til Viña Marro Gran Reserva er dyrket på ejendommens bedste og ældste parceller, varierende i alder fra 30 til 65 år, og som primært består af ler og kalksten. Gæringen foretages i rustfrie ståltanke og den efterfølgende modning i egetræsfade står på i 30 mdr. efterfulgt af 40 mdr. på flaske. Fadenes sammensætning og herkomst må betegnes som ganske utraditionel, da de kommer fra både USA, Frankrig, Ungarn og Rusland, hvilket er med til at tilføre større kompleksitet til vinen.
Dyb rubinrød farve. Aromatisk og kompleks duft af moden frugt, krydderurter, et strejf af lakrids samt røgede og ristede noter fra den lange fadlagring. Smagen er kraftig og koncentreret med indslag af mørk chokolade, toffee, ristet brød og let rosinagtige nuancer. De fint afstemte tanniner er modne og runde og eftersmagen er meget harmonisk, intens og længevarende.
Servér vinen ved 16-17 grader til de bedste kødretter af lam, okse og råvildt.
Lam
Okse
Ost
Råvildt
Da det her på siden er muligt at købe alkohol, skal du være fyldt 18 år for at handle