Navn:

VINOBLE Næstved

Beskrivelse:

Åbningstider:

Man – fre  9.00 – 20.00

Lør 9.00 – 16.00

Søn 10.00 – 16.00


Velkommen hos Vinoble Næstved. Vi tilbyder et af Danmarks største og flotteste udvalg indenfor vin og spiritus. Vi forhandler Summerbird, Lakrids by Johan Bülow med meget mere.


Vinoble Næstved ligger lige mellem midterindgangen og Kurts Torv i Næstved Storcenters gamle afdeling.

Vinoble Næstved er en virksomhed i udvikling, vi tilbyder et fantastisk udvalg af vine og på hylderne råder vi over et spændende udvalg af spiritus- både den almindelige, men i særklasse også den specielle og eksklusive. Vi har suverænt et af de største udvalg uden for København.

Vi pakker og leverer vin- og spiritusgaver, firmagaver, gavekurve og hvad man ellers kan forvente af en velassorteret vinhandel.

Vi er sydsjællands førende butik i udvalg af specielt spiritus og har stort set alle varianter på hylderne til en ordentlig fest, og vi kan levere ingredienserne til næsten alle drinksopskrifter. Alt dette selvfølgelig til de skarpeste priser.

Vi står altid til rådighed, klar til at hjælpe med hvad det måtte være.
På hylderne finder du også tobak fra My Own Blend og et flot udvalg af piber. Summerbird chokolade og lakrids by Johan Bülow.

Vores personale bliver løbende uddannet, således at vi hele tiden kan give den bedste vejledning i forbindelse med køb af vin, spiritus og tobak.


I dag er butikken ejet af Allan Frandsen og Jørgen Hansen.

Samlet har vi mere end 700 forskellige flasker spiritus. blandt andet over 225 forskellige mørke rom. Et hav af single malt whisky og cognac, og alt hvad man ellers kunne tænke sig. 

Kig ind og få en oplevelse. Og husk- du kan smage det meste spiritus inden du køber. Ganske gratis selvfølgelig.

Butiksinfo

Adresse:
Næstved Storcenter 3, 41
Postnummer:
4700
By:
Næstved
Telefon:
Tlf.: 55737078
CVR NR.:
CVR: 16028940
Fax details:
Link:
Web detail link:
Billeder:
Map data: