Om Vinoble

VINOBLE.dk er historien om en gruppe fremsynede VINOBLE vinhandlere, og de allernyeste internet baserede handelsmetoder.
Vinhandlerne, som er med i det landsdækkende VINOBLE indkøbssamarbejde, har dagligt kontakt med et stort antal privatkunder og virksomheder, der har behov for rådgivning, skal købe gaver, efterspørger specialiteter eller blot vil sikre sig, at kvaliteten af deres daglige vin er i orden. De har travlt i deres butikker. Men til gengæld ved de også, at en stadig voksende kundeskare ønsker at handle på nettet.


I samarbejde med Østjysk Vinforsyning* (se nedenfor) er webshoppen VINOBLE.dk derfor blevet udviklet. Det er bestemt ikke nogen helt almindelig web-shop. Her udbydes et af de største og flotteste vin sortimenter i Danmark, og samtidig tilbydes der nogle priser og betingelser, som forbrugerne vil spærre øjnene op for.


Målsætningen har lige fra starten været:

  • At levere direkte fra producenternes kælderhvælvinger til dig
  • Det er nemt, sikkert og hurtigt at handle på VINOBLE.dk - prøv selv
  • Markedets mest attraktive tilbud og priser - tjek selv
  • Et væld af nyheder og spændende vine – men kun i VINOBLES anerkendte topkvaliteter - smag selv 
  • Vinen leveret til døren – altid gratis ved køb for 500 kr. 

Vinhandlerne er overbeviste om, at mange tusinde forbrugere vil benytte sig af den nye webshop VINOBLE.dk. Men de er ligeså sikre på, at de får mere travlt end nogensinde med at modtage de mange nysgerrige forbrugere, som vil høre om vinen, have lidt ekstra service, ønsker gavetilbud til firmaet eller måske bare har lyst til en smagsprøve.


VINOBLE’ s indkøbere er på farten, rundt i hele vinverdenen, hver dag. Har du specielle ønsker eller spørgsmål, er du velkommen til at ringe, sende en e-mail eller henvende dig i en af butikkerne.


God fornøjelse.


*Østjysk Vinforsyning, der står bag denne web-shop, er en af Danmarks større vinimportører. Virksomheden beskæftiger ca. 40 medarbejdere og er grundlagt i 1976. Der leveres hvert år kvalitetsvin til mere end 10 millioner glas. Udover specialhandlen består kundekredsen af hoteller og restauranter, erhvervsvirksomheder samt fly og færgeruter.