Betalingsbetingelser

PRISER

De opgivne priser er i danske kroner inkl. moms og de pr. d.d. gældende afgifter. Der tages forbehold for udsolgte varer og trykfejl. Priserne er opgivet pr. flaske – vær opmærksom på at nogle priser kun gælder v. køb af hele kasser af 6 eller 12 stk.

BESTILLING OG BETALING

Vinene bestilles og betales på webshoppen. Du skal være fyldt 18 år, for at kunne handle på siden. Der er mulighed for at betale med følgende kreditkort:

  • Dankort
  • Maestro
  • Mastercard
  • VISA

Vi modtager desuden MobilePay.

ORDREBEKRÆFTELSE

Når vi har modtaget din bestilling, vil du modtage en e-mail, der bekræfter din bestilling.

FAKTURA

Når ordren er endeligt gennemført modtager du pr. email en faktura. 

FORTRYDELSESRET

I henhold til loven om visse forbrugeraftaler er drikkevarer købt på nettet ikke omfattet af fortrydelses- eller retur- ret. VINOBLE tilbyder dig alligevel 14 dages fortrydelsesret. Du kan bytte til en anden vin, eller få pengene tilbage, eksklusiv alle eventuelle leveringsomkostninger. Du bedes venligst kontake os inden du returnerer varer. Endvidere skal ordrebekræftelsen medsendes. Vinen skal være i samme stand som ved leveringen.

MANGLER / FEJL

Skulle der ved modtagelsen af varen foreligge en mangel eller en fejl, er det vigtigt straks at få det påført fragtbrevet, og derefter at kontakte os.

Leveringsbetingelser

LEVERING 

Vi leverer fragtfrit ved køb for mindst 500 kr til brofaste øer i Danmark.

Vinoble.dk tilbyder dag til dag levering med fragtmand i tidsrummet fra kl. 08.00 – 16.00. Har vi din ordre inden kl. 11.30 leverer vi den efterfølgende dag.

Du vælger selv den ønskede leveringsdato under bestillingsprocessen. Hvis du gerne vil have vinen leveret, mens du ikke er hjemme, kan du ligeledes i bestillingsprocessen anføre ”Må stilles i carport”, ”Må stilles i trappeopgangen” eller lignende. Denne form for levering sker på kundens eget ansvar. Hvis du mod forventning ikke er hjemme på det leveringstidspunkt, du har valgt, eller fragtmanden er forsinket, så du ikke er hjemme på leveringstidspunktet, lægger fragtmanden en seddel i postkassen, hvor det angives, hvordan du aftaler et nyt leveringstidspunkt. Den første genudkørsel sker for VINOBLE.dk's regning.   

Ved bestilling for mindre end 500 kr er fragtomkostningen kr. 75 inkl. moms.

Vi kan ikke udelukke at dag til dag leveringen ved særligt højt pres på vores lager må udskydes en ekstra dag. Via den medfølgende Track&Trace kode, som du får tilsendt pr. mail, kan du altid se, hvor vinen befinder sig. Bemærk at der kan gå et stykke tid før Track&Trace koden er aktiv.