Navn:

VINOBLE Ry / Kandis Ry

Beskrivelse:

Om os
 
Vine

I Kandis forhandler vi nu vine fra Vinnoble.Vi har dermed adgang til over 1000 kvalitetsvine fra hele verdenen, til fornuftige priser. Vi har et stort udvalg i vine, hedvin, spiritus og specialøl. Vi har kvalitetsvine fra hele verdenen til fornuftig pris og kyndig vejledning. Vi leverer gerne vingaver ud.


Gammeldags isvafler og Softice.

Vi er kendt for vores specialitet Kandis- og Torvevaffelen. Mange kommer til forretningen for at få "årets is" – men de kommer igen… The og Kaffe. Vi forhandler Estate kaffe. Du kan også altid købe et krus friskbrygget kaffe. Vi forhandler også Kusmi the. Derudover har vi et stort udvalg fra The & Kaffehuset Andersen og The-specialisten, som sælges i løs vægt.
 
Vi har alt i hjemmelavet chokolade, enten fra Chokoladefabrikken, summerbird eller andre af landets gode ckokolade producenter.
Kandis har altid været kendt for et stort og kvalitetsbevidst udvalg af løs vægt slik.
 
I forretningen har vi derudover masser af gaveartikler og brugskunst til børn og voksne i alle aldre.


Gaver

Vi sælger mange gaver, flot indpakket i cellofan eller som gavekurv: Vælg lige præcis det som du ønsker at give eller som din gave skal signalere f.eks. Chokolade, Lakrids, vin, kaffe/the, specialiteter, brugskunst og design til et flot dækket bord, hjemmet, til børnene og op til senioralderen. Vi har udsøgte specialiteter fra såvel det gode danske køkken og kulturarv. Derudover fra den øvrige og spændende verden. F.eks. Italien, Frankrig, New Zealand m.fl.


Hvem er vi 
Kandis drives af Anette og Per Rasmussen, med stor hjælp fra vores tre børn Jeppe, Astrid og Kathrine. Derudover har vi ansat en del unge piger som hjælper i Kandis.


Historie 
I 1992 åbnede Lone Sørensen Kandis. Forretningen havde tidligere været Bageriudsalg. Lone har bygget forretningen op til den store status den har den dag i dag. Nogle år senere gik Ole Sørensen ind i den daglige drift, da de indrettede Det gamle Bageri.
 
Marts 2009 overtog vi forretningen, og driver den videre i forhold til det koncept som Lone og Ole har bygget forretningen op på. Dog med nogle ændringer i forhold til varesortiment m.m.
 
 
Målsætning
At tilbyde kunder i alle aldre kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser. Vi bestræber os på, at vores varesortiment fremstår indbydende, alsidig og anderledes. Kunden skal opleve besøget i vores butikker som et hyggeligt og rart besøg. Vores service skal være venlig, smilende og imødekommende. Personalet optræder derfor altid høfligt, engageret og professionelt og er i stand til, at rådgive kunden i valget af varer indenfor vores sortiment.
 
En unik indpakning er en del af vores koncept.

Butiksinfo

Adresse:
Kyhnsvej 1
Postnummer:
8680
By:
Ry
Telefon:
Tlf.: 45 8689 0722
CVR NR.:
CVR: 31911087
Fax details:
Link:
Web detail link:
Billeder:
Map data: