RealVarenavn:

MISSETTI ROSSO ORGANICO ØKO, Italien

Billede zoom:
Billede:
0602991_Missetti_Organico_Rosso_2
Navn:
 1. Varenr.:
  06029910035
 2. Land:
  Italien
 1. Indhold:
  75,0cl
 2. Alkohol:
  14,0%
Druesammensætning
Druesammensætning:
Procent:
50%
Betinget procent:
50%
Navn:
Negroamaro
Procent:
50%
Betinget procent:
50%
Navn:
Primitivo
 1. Anbefales til:
  Grill, Gris, Kylling, Lam
  Beskrivelse:
  Vinene i Missetti-serien er udvalgt af Østjysk Vinforsyning/VINOBLE hos forskellige italienske producenter, fortrinsvis i Veneto, Emilia Romagna og Puglia. Vinene skal først og fremmest være klassiske repræsentanter for deres respektive områder, og kvaliteten skal opfylde kriteriet value for money. Det er derfor vine, der varmt kan anbefales!
  Website:
  1. Da de kom til Italien, blev grækerne så imponerede af Italien som vinland - og især over de mange vindistrikter - at de kaldte landet Oenotria - vinens land. Produktionen af vin går derfor meget langt tilbage. Før grækerne var etruskerne kendte for deres dygtighed i vin, og senere var romerne med til at systematisere produktionen og handlen med vin.

   Vinproduktionen har haft stor betydning for italiensk landbrug under hele middelalderen, og dette helt op til vore dage. Som det også var tilfældet i mange andre europæiske lande har kirken med sine mange klostre haft stor indflydelse på udbredelse og udvikling af vintraditionen. Ca. 792.000 ha. vinmarker er fordelt over hele landet. Dog er de nordligste områder som Piemonte, Veneto og Toscana de mest kendte. Områder som Apulien, Sicilien og Friuli er ved at komme frem.
  Vino Rosso Organico er sammensat af lige dele økologiskdyrkede Negroamaro og Primitivo druer, fortrinsvis fra Puglia, men også fra andre oprindelser i Italien. Vinen er gæret og lagret kort på ståltanke, dette for at fremhæve druernes frugtrige og aromatiske stil.

  Vinen har en flot, rubinrød farve og en sødmefuld og krydret duft af modne frugter og julekrydderier (kanel, nellike). Smagen er ret intens og afrundet, med en god struktur og et godt bid til sidst. Den har en imponerende kompleksitet og charme for en vin i denne prisklasse. Dens umiddelbarhed gør den meget anvendelig i gastronomien.

  Server den til alle sammenkogte grønsags- og kødretter, til grillet oksekød, lam eller gris. Prøv den også til pasta- eller risottoretter.
  Førpris

  DKK 99,00

  Kommentér produkt

  Antal: 0, Gennemsnit: 0,0
  1. Navn
  1. E-mail
  1. Rating
  1. Kommentar