RealVarenavn:

2022 MISSETTI SANGIOVESE, Emilia-Romagna

Billede zoom:
Billede:
0602981_Missetti_Sangiovese
Navn:
 1. Varenr.:
  06029812235
 2. Årgang:
  2022
 3. Land:
  Italien
 1. Indhold:
  75,0cl
 2. Alkohol:
  12,5%
Druesammensætning
Druesammensætning:
Procent:
100%
Betinget procent:
100%
Navn:
Sangiovese di Romagna
 1. Anbefales til:
  Grill, Gris, Kylling, Lam
  Beskrivelse:
  Vinene i serien Missetti er udvalgt af østjysk Vinforsyning/VINOBLE og aftappet herhjemme i samarbejde med Georg Bestle (grundlagt 1892, Kongelig Hofleverandør). Vinene skal være klassiske repræsentanter for hver deres område i Italien, og deres kvalitet skal give 'value for money'.
  Website:
  1. Emilia-Romagna regionen strækker sig over et stort område i det nordlige Italien, fra kysten ved Adriaterhavet mod øst, og næsten til Italiens vestkyst. Regionens nordlige grænse trækkes af Po-floden og den sydlige af Appeninerne-bjergkæden. Emilia-Romagna dækker over store dele af Po-sletten og omfatter blandt andet noget af Italiens mest frugtbare landbrugsjord. Vinmarkerne findes på de bløde bakker, mens fladlandet er beplantet med andre afgrøder. Rent faktisk er området den næststørste producent af kiwifrugt uden for New Zealand.

   Størrelsen (nr. 4 i Italien med ca 53.400 ha., men nr. 3 i volumen) og de store variationer i landskabet giver mange typer vine, og Emilia-Romagna byder derfor på en del denominazione: 2 DOCG'er, over 20 DOC'er og 9 IGP'er. Regionen producerer en lille overvægt af hvidvine (især lavet på Trebbiano), men ellers rødvine på bl.a. Sangiovese og Lambrusco. Den sidste (fordelt på min. 8 undersorter) bruges til områdets engang meget berømte rødvin, den perlende Lambrusco, som i dag oplever et stort comeback, efterhånden som producenterne tager den mere alvorligt
  Førpris
  Førpris: DKK 89,00

  DKK 79,00

  Kommentér produkt

  Antal: 0, Gennemsnit: 0,0
  1. Navn
  1. E-mail
  1. Rating
  1. Kommentar