RealVarenavn:

2019 AGF Hviie vin 3 stk SAMPAK

Billede zoom:
Billede:
0945910_AGF Hviievin sampak
Navn:
 1. Varenr.:
  09459102900
 2. Årgang:
  2019
 3. Land:
  Italien
 1. Indhold:
  75,0cl
 2. Alkohol:
  13,5%
Druesammensætning
  Producent: 
  Producent:
  Roots
  small-arrow.gif
  Beskrivelse:
  Vi skal passe på vores skønne natur. Derfor er vinene fra ROOTS BEVERAGES certificerede økologiske og nøje udvalgte fra ansvarlige producenter, som producerer deres vine uden brug af pesticider og med et lavt indhold af sulfitter. Det er et ufravigeligt krav, at vinenes kvalitet er bedre end den, der findes på markedet i samme prisleje.

  Det gør ingen forskel for kvaliteten af en vin, om den er aftappet hos producenten i udlandet eller transporteres til DK i sterile tanke til et topmoderne tapperi tæt på, hvor den skal sælges. Men det gør til gengæld en stor forskel for miljøet. CO2 udledningen reduceres væsentligt ved transport på tank fremfor i flasker, da der på den måde kan transporteres væsentligt mere vin pr. lastbil.
  Website:
  Distriktet: 
  NiceDistrict:
  Sicilien
  small-arrow
  1. Sicilien kan, som mange andre vinområder omkring Middelhavet, datere sin vindyrkning tilbage til en tid, hvor fønikerne var koloniherrer her. Man har beviser, både i skrift og på malerier, der vidner om, at vindyrkningen allerede 700 år f. Kr. var en vigtig afgrøde for øboerne. På Sicilien, som for 80% vedkommende består af skråninger og bjerge, er det først og fremmest tæt ved kysterne, man finder landbrugsjord. Det varme, tørre klima gør, at vindyrkningen kæmper med oliven og korn om den begrænsede plads. Vindyrkningen klarer sig dog bedre og bedre i den konkurrence.

   Sicilien samler i dag en enkelt DOCG (Cerasuolo di Vittoria), 24 DOC/DOP-distrikter og nogle få IGT/IGP-distrikter. Blandt DOC/DOP'erne finder man området DOC Sicilia, som i 2011 blev ophøjet fra IGT til DOC, og som geografisk dækker hele øen, med i dag ca. 9.400 ha. vinmarker. DOC Sicilia samler både hvid-, rosé- og rødvine samt Spumante og dessertvine i Passito- og Vendemmia Tardiva-typen (senhøst). Mange forskellige druesorter er tilladte i området, men hvis man føjer et druenavn til DOC Sicilia på etiketten, skal vinen indeholde min. 85% af denne drue, en regel som i øvrigt gælder for de fleste DOC'er i Italien.
  Økologisk Chardonnay fra Sicilien.
  Vinkassen med AGF logo indeholder 3 x AGF HVIIE VIN CHARDONNAY TERRE SICILIANE IGP Øko, Italien.
  Denne Hviie vin er blevet til som et resultat af et kollektiv på mere end 2.000 vinbønder - vaskeægte teamwork!
  Hviievinen besidder - ligesom holdet - præcis den karakter, energi, balance og personlighed der skal til for at vinde folkets hjerter.
  Derudover har den fedme, friskhed og en umiskendelig læskende karakter med nuancer af grønne æbler, ferskner og mandler.

  Førpris

  DKK 375,00

  Kommentér produkt

  Antal: 0, Gennemsnit: 0,0
  1. Navn
  1. E-mail
  1. Rating
  1. Kommentar