RealVarenavn:

BEGIN ORIGINAL GIN 40% ØKO Original Blend Gin (50cl)

Billede zoom:
Billede:
0880010_begin_original_blend_500_ml
Navn:
 1. Varenr.:
  08800100025
 2. Land:
  Danmark
 1. Indhold:
  50,0cl
 2. Alkohol:
  40,0%
Druesammensætning
  Producent: 
  Producent:
  Begin CPH
  small-arrow.gif
  Beskrivelse:
  BeGin er lavet af Stine og Jesper. Stine er designeren - udvikleren af etiketter, flasker, pakninger m.m. Stine er uddannet designteknolog og handelsøkonom og er arkitekten bag vores unikke brand. Jesper er manden med smagen - udvikler af produkterne, smag og farver. Jesper er egentlig advokat, men har altid haft en stor passion for mad, drikke og smag. BeGins tilgang har hele tiden været den samme. De ville udvikle og sælge gin, som de syntes smager godt - ser godt ud - som bringer glæde - noget som er ukompliceret - ikke elitært - noget for alle.
  BeGin vil være dem som ryster lidt op i industrien og som bringer nye smage, variationer og farver ind i den gennemsigtige gin-verden.
  De omdannede deres køkken på deres gård syd for Køge til den lille kemikers værksted - smagte sig gennem et utal af varianter og kom frem til deres daværende 3 produkter, Original Blend, Hibiscus Flower og den spændende Lavender Flower. Nu tæller BeGin CPH 5 varianter - og flere er på tegnebrættet.... Ginnen er til alle - alle som elsker at smage, prøve noget nyt, noget de andre ikke laver. Det vil altid være Begins DNA.
  DNA'et - Deres vision har givet bonus. I August 2020 modtog Lavender Flower Gin guld ved IWSC, mens Original Blend og Hibiscus Flower modtog bronze ved ISC. Alle gin's er i dag internationalt præmieret. Klasse gins til gode penge!

  Website:
  Distriktet: 
  NiceDistrict:
  GIN DK
  small-arrow
  BEGIN ORIGINAL GIN 40% ØKO, The Original Blend er vores bud på en klassiker.
  BeGin The Original Blend tager udgangspunkt i en klassisk gin, baseret på enebær, angelicarod, korriander og peber. Hertil har vi tilføjet et strejf af citrus så du kun skal tilføje din klassiske tonic. Denne gin er til alle jer der holder af de klassiske gin-noter. Jer der elsker gin og som typisk vil tilføje et strejf af citrus. The Original Blend er vores bud på en klassiker. Mix den med din yndlings tonic eller nyd den rent. Som alle BeGin, er den økologisk og produceret i Danmark.

  Anmeldelser

  Visual Score:
  The Spirits Business Silver/Master Medal
  Kort vinbeskrivelse:
  Førpris

  DKK 279,00

  Kommentér produkt

  Antal: 0, Gennemsnit: 0,0
  1. Navn
  1. E-mail
  1. Rating
  1. Kommentar