RealVarenavn:

NORDES GIN 40% Osborne (5cl)

Billede zoom:
Billede:
0731330_osborne_nordes_gin
Navn:
 1. Varenr.:
  07313300004
 2. Land:
  Spanien
 1. Indhold:
  5,0cl
 2. Alkohol:
  40,0%
Druesammensætning
Druesammensætning:
Procent:
0%
Betinget procent:
Navn:
Procent:
0%
Betinget procent:
Navn:
  Producent: 
  Producent:
  Osborne
  small-arrow.gif
  Beskrivelse:
  Osborne blev grundlagt i 1772 af Thomas Osborne Mann, som slog sig ned i byen Puerto de Santa María. Ikke længe efter begyndte sherry produktionen og mere end 200 år senere laver Osborne stadig Sherry, men også masser af vin og spirtitus. Osborne er et af de ældste familie ejede vinproducenter i verden, med sherry årgange tilbage til 1772, emmer det af historie når man besøger dem. I 1973 køber man Montecillo fra 1874, Riojas 3. ældste vinhus. Senere kom også andre vinhuse til og man producerer også Carlos 1 brandy, samt Veterano brandy, Ampersand (&) Gin og slutteligt køber man i 2015 Nordés Gin fra Galicien, spaniens best sælgende premium gin.
  Website:
  1. Rías Baixas ligger i Galicien, i det nordvestlige Spanien og betragtes i dag som Spaniens måske bedste distrikt for tørre hvidvine. Områdets genopblomstring i moderne tider stammer fra 1980erne, hvor den spanske regering med økonomisk støtte motiverede lokale producenter til at genbeplante deres marker med bedre druesorter, bl.a. druen Albariño, som i dag udgør ca. 95% af beplantningen. Områdets berømmelse går dog længere tilbage, for allerede i 1500- og 1600-tallet blev vinene derfra eksporteret til bl.a. England, Holland og Skandinavien. Som flere andre områder blev Galicien dog ødelagt af Phylloxera i slutningen af 1800-tallet.

   Produktionen er fordelt i 5 forskellige subzoner (Condado do Tea, O Rosal, Ribeira do Ulla, Soutomaior og Val do Salnés) hvor jordbunden hovedsageligt består af en undergrund af granit og kvarts med øvre lag af aflejringsjord (rias er det spanske ord for en kystdal), smuldret granit og skiffer. Sammen med det kølige klima mod Atlanterhavet og rimelige regnmængder giver det alt i alt perfekte forhold til dyrkning af hvidvine.
  Nordés Gin 40%
  Nordès gin er lavet i Galicien i det nordlige Spanien og navnet stammer af den kendte nordøstenvind der hersker i Galicien.
  Nordès gin har de senere år oplevet en stor efterspørgsel i Spanien og i Østen for sit halv søde udtryk.
  Nordès gin er lavet på base af Albarino-druer, hvilket giver den en særdeles fyldig og aromatisk fremtoning.
  Destilleret med 14 botanicals herunder ikke mindst hibiscus-blomst, der er kendt for sit sødlige, næsten hyldeblomstagtige udtryk.
  Botanicals såsom citronverbena, sar, salut, eucalyptus, mynte og ingefær findes også i ginnen, hvilket den også bære præg af.
  Næsten olieret i stilen og med en lang halv sød eftersmag, som tendensen siger i øjeblikket er meget populært.

  Førpris

  DKK 59,00

  Kommentér produkt

  Antal: 0, Gennemsnit: 0,0
  1. Navn
  1. E-mail
  1. Rating
  1. Kommentar