RealVarenavn:

SÜDTIROL MOUNTAIN GIN ØKO 37,5% Frongart Estate, Small Batch, Walcher (70cl)

Billede zoom:
Billede:
0605015_sÜdtirol_mountain_gin_walcher
Navn:
 1. Varenr.:
  06050150030
 2. Land:
  Italien
 1. Indhold:
  70,0cl
 2. Alkohol:
  37,5%
Druesammensætning
  Producent: 
  Producent:
  Walcher
  small-arrow.gif
  Beskrivelse:
  I 1966 grundlagde Alfons Walcher familiens destilleri "Maso" i Turmbachhof i Alto Adige i Sydtyrol. Destilleriet ligger nær Appiano ved vinvejen i Alto Adige, og stedet har været i familiens eje i nu 9 generationer. Det var også her, at Alfons Walcher destillerede sin første grappa og brændevin - alt sammen fra en lille, gammeldags alambic-kedel. Grappa og andre typer spiritus fra Walcher er lavet med druer fra vinproducenten Alois Lageder, som man har samarbejdet med i flere år. Området Alto Adige er begunstiget af perfekte klimatiske forhold - kombinationen af ca. 280 solskinsdage om året og kølige nætter gør, at druerne her udvikler en ganske særlig kompleksitet. I dag er det sønnen Theodor Walcher, der står for destilleringen og produktionen hos Walcher. Hans mangeårige ekspertise gør, at firmaets produkter i dag befinder sig på øverste kvalitetshylde inden for spiritus. Walcher-familien laver både konventionelle og økologiske produkter. Det er primært produkter tilhørende sidstnævnte kategori, som vi har hjemtaget i vores sortiment.
  Website:
  Distriktet: 
  NiceDistrict:
  small-arrow
  Pragtfuld, imødekommende og yderst vellavet gin destilleret hos det mindre familie-ejede destilleri Walcher i det nordøstlige Italien.
  Ginnen byder på klare citrusnoter og friskhed samt et strejf af sprødhed i udtrykket. Enebærnoterne er fint afstemte. Flotte toner af lækre stenfrugter træder elegant frem i smagen.
  Et oplagt valg til en lækker G&T eller andre festlige drinks/cocktails med et friskt udtryk.
  Førpris
  Førpris: DKK 249,00

  DKK 199,00

  Kommentér produkt

  Antal: 0, Gennemsnit: 0,0
  1. Navn
  1. E-mail
  1. Rating
  1. Kommentar