RealVarenavn:

RON BLANCO LA MORITA CARIBENA 38% Acha (70cl)

Billede zoom:
Billede:
0633400_Morita_Ron_Blanco
Navn:
 1. Varenr.:
  06334000030
 2. Land:
  Spanien
 1. Indhold:
  70,0cl
 2. Alkohol:
  38,0%
Druesammensætning
  Producent: 
  Producent:
  Acha
  small-arrow.gif
  Beskrivelse:
  Destillerias Manuel Acha S. A. blev grundlagt i 1831 og er i dag stadig familieejet i 5. generation. Dette gør det til den ældste virksomhed i den baskiske region og til det 2. ældste familieejede destilleri i Europa. Destilleriet har ligget samme sted i Amurrio, i Alva siden 1880 og der er i dag 15 personer ansat. Der bliver fremstillet naturlige produkter, både med maceration og ved destillation på traditionelle kobber-alambic'er, som en essentiel metode.
  Man har brugt disse metoder i mange år og er blevet eksperter til at få den bedste smag frem. Der fremstilles både europæiske produkter, som likører, gin og vodka, men faciliteterne bruges også til lagring af rom og andre produkter. Acha producerer bl.a. Runik, La Morita og Fuckermaister - en tyskinspireret krydderlikør og er eksperter på at producere både konventionelle og økologiske produkter. JJ/Nov2019
  Website:
  Distriktet: 
  NiceDistrict:
  small-arrow
  La Morita Caribena Ron Blanco 38% er en blended caribisk rom, udvalgt specielt fra de caribiske antiller. Her handler man med udvalgte sukkerrørs producenter, for at holde kvaliteten smagen og for at sikre at der er mulighed for at rommen smager korrekt. År efter år efter år. Efter destillation modnes rommen i kældrene hos Distilleria Manuel Acha i Nordspanien (Baskerlandet), herefter vandes den ned over tid, til 38%, for til slut at vente i 6 måneder i ståltanke, før rommen flaskes. Dette giver en rundere og mere balanceret rom. Rommen egner sig godt til cocktails og drinks, her i blandt Daiquiri, Mojito og Cuba Libre.
  Førpris

  DKK 249,00

  Kommentér produkt

  Antal: 0, Gennemsnit: 0,0
  1. Navn
  1. E-mail
  1. Rating
  1. Kommentar