RealVarenavn:

RON SOSTENIBLE Experimental Cask Whisky (Limited quantity) A Clean Spirit (70cl)

Billede zoom:
Billede:
0881060_ron_sostenible_experimental_cask_whiskey
Navn:
 1. Varenr.:
  08810600030
 2. Tekst:
  Distilled
 1. Indhold:
  70,0cl
 2. Alkohol:
  43,0%
Druesammensætning
 1. Anbefales til:
  Cigar, Dessert, Drinks, Kaffe, Kage, Ost, Cigar, Dessert, Drinks, Kaffe, Kage, Ost
  Beskrivelse:
  A Clean Spirit har sat sig for at kombinere god kvalitet med miljøbevidste valg. Det handler om at kunne levere det bedst mulige produkt med det mindst mulige globale aftryk og samtidig understøtte lokal udvikling hos producenterne og deres medarbejdere samt leverandører.

  Bintu Singh, der er hjernen bag A Clean Spirit, er en stor romelsker, importør og har samtidig mange års erfaring med shipping. Med stærke kompetencer inden for spiritusmarkedet, forståelsen for import og international fragt har han kastet sig ud i en mission om at skabe et af de mest miljøbevidste spiritusbrands med ansvar for hele leverandørkæden. Om sig har han samlet et stærkt hold med samme mission.

  Produkterne afspejler passionen om at kreere de kvalitetsmæssige bedste produkter på markedet. En portefølje, som indeholder højeste kvalitet af rom og gin fra den Dominikanske Republik. Alle produkter er tappet på 100% genbrugsglasflasker samt proppet med genbrugskork, destilleret med vedvarende energi. Nogle af produkterne er endda fragtet CO2-neutralt til Europa via sejlskibe.

  A Clean Spirit gør det muligt at nyde noget rigtigt godt med en renere samvittighed.
  Website:
  Distriktet: 
  NiceDistrict:
  small-arrow
  Ron Sostenible Experimental Cask Whisky er en spændende og smagfuld tilføjelse til den udsøgte bourbon-lagring, der danner grundlaget for den fantastiske Ron Sostenible serie. Hvor Ron Sostenible Triple Cask fortsætter sin lagring på sherryfade, er denne eksperimentelle version afrundet på fantastiske amerikanske whiskyfade.
  I næsen er der sødme, vanilje og karamel samt et strejf af røg. Smagen er understøtter næsen med yderligere elementer af chokolade og pibetobak i en mørk sødmefuldt forening. Tilsidst træder de tydelige whisky noter ind.
  Førpris
  Førpris: DKK 549,00

  DKK 499,00

  Kommentér produkt

  Antal: 0, Gennemsnit: 0,0
  1. Navn
  1. E-mail
  1. Rating
  1. Kommentar