RealVarenavn:

SACRED NEGRONI 26,8% Sacred Spirits (70cl)

Billede zoom:
Billede:
0730570
Navn:
 1. Varenr.:
  07305700030
 2. Land:
  Storbritannien
 1. Indhold:
  70,0cl
 2. Alkohol:
  26,8%
Druesammensætning
  Beskrivelse:
  Sacret Spirits ligger i Highgate i London. Her destillerer Ian Hart vodka, gin, vermouth og bitter. Efter endt kemi-uddannelse arbejdede Ian som Broker på Wall Street, men vil hellere bruge sin uddannelse til noget konkret. Han havde i årevis samlet på Bordeaux og startede ud med at ville konservere vinenes kvalitet. Med tiden "opfandt" han en gin, som han tog med på den lokale pub. Her var den en stor succes, og den lille iværksætterfamilie (konen Hilary) blev siden hen draget ind i forretningen. Det som gør Sacred specielt er at det bliver destilleret under vakuum, ved lave temperaturer.Senere blev Ian kontaktet af barchefen på The Dukes Hotel i London, som havde smagt hans gin, og pludselig fandt Ian sig selv på vej rundt i Londons tube, med gin-leveringer til hele byen. Han var derefter nød til at skifte over til en professionel distributør, og resten af historien er velkendt. Sacred Gin's fantastiske kvalitet fik produktet til at sprede sig først til resten af Storbritannien og senere over landets grænser. Sacred Gin vandt i 2013 dobbelt guld ved San Francisco World Spirits Competition. Vi er meget stolte af at kunne præsentere Danmark for Sacred Spirits meget begrænsede produktion på under 30.000 flasker årligt. En helt igennem fænomenal producent af Gin.
  Website:
  Sacred Negroni, er Sacred Microdistillery's version af den klassiske italienske cocktail Negroni. Oprindeligt var Negroni en udvikling af en anden drink, kaldet Americano (Sød vermouth, Bitter og Soda(danskvand)). Legender siger at Count Camillo Negroni en dag bestilte sin Americano med et "kick". Dette skete selvfølgelig på hans sædvanlige værtshus Café Casoni i Firenze. Bartenderen byttede sodaen ud med datidens vodka, nemlig gin. I 1920 blev Negroni'en født og denne har Sacred nu lavet en elegant udgave af.

  Sacred Negroni er Bottle-aged, så den tilbringer en del tid på flaske, inden den bliver solgt ud af Sacred-huset i Highgate. Den er lavet af tre komponenter, Sacred Gin, Sacred Spiced English Vermouth og Sacred Rosehip Cup.

  Når man skal lave en Negroni tager man et lowball-glass og fylder med is, hælder Sacred Negroni over og rører rundt i glasset, så væsken bliver kold. Sacred Negroni behøver ikke at være på køl grundet alkohol-procenten. Når man har omrørt sin negroni over is pyntes med en appelsin skive.

  Negroni er en fantastisk apperitif, med sin krydrede og bitre smag er det en fantastisk cocktail at samle appetit på.
  Førpris
  Førpris: DKK 349,00

  DKK 299,00

  Kommentér produkt

  Antal: 0, Gennemsnit: 0,0
  1. Navn
  1. E-mail
  1. Rating
  1. Kommentar