RealVarenavn:

TERRA VERDE XOS 40% A Clean Spirit (70cl)

Billede zoom:
Billede:
0881015_a_clean_spirit_terra_verde_extra_old_sweet
Navn:
 1. Varenr.:
  08810150030
 2. Tekst:
  Distilled
 1. Indhold:
  70,0cl
 2. Alkohol:
  40,0%
Druesammensætning
 1. Anbefales til:
  Cigar, Dessert, Drinks, Kaffe, Kage, Ost
  Beskrivelse:
  A Clean Spirit har sat sig for at kombinere god kvalitet med miljøbevidste valg. Det handler om at kunne levere det bedst mulige produkt med det mindst mulige globale aftryk og samtidig understøtte lokal udvikling hos producenterne og deres medarbejdere samt leverandører.

  Bintu Singh, der er hjernen bag A Clean Spirit, er en stor romelsker, importør og har samtidig mange års erfaring med shipping. Med stærke kompetencer inden for spiritusmarkedet, forståelsen for import og international fragt har han kastet sig ud i en mission om at skabe et af de mest miljøbevidste spiritusbrands med ansvar for hele leverandørkæden. Om sig har han samlet et stærkt hold med samme mission.

  Produkterne afspejler passionen om at kreere de kvalitetsmæssige bedste produkter på markedet. En portefølje, som indeholder højeste kvalitet af rom og gin fra den Dominikanske Republik. Alle produkter er tappet på 100% genbrugsglasflasker samt proppet med genbrugskork, destilleret med vedvarende energi. Nogle af produkterne er endda fragtet CO2-neutralt til Europa via sejlskibe.

  A Clean Spirit gør det muligt at nyde noget rigtigt godt med en renere samvittighed.
  Website:
  Distriktet: 
  NiceDistrict:
  small-arrow
  Terra Verde Extra Old Sweet er en dominikansk spiritus af ekstraordinær kvalitet, der eksemplificerer en blød, rund og mild palet med en sød eftersmag. Denne spiritus er blevet lagret på bourbonfade, hvilket resulterer i en fantastisk kompleksitet og flere dimensioner. Skabt til den sødere smag, lover Terra Verde en meget speciel og unik smagsoplevelse.
  Førpris
  Førpris: DKK 349,00

  DKK 299,00

  Kommentér produkt

  Antal: 0, Gennemsnit: 0,0
  1. Navn
  1. E-mail
  1. Rating
  1. Kommentar