RealVarenavn:

GLANN AR MOR 46% SINGLE MALT, Celtic Whisky Distillery (70cl)

Billede zoom:
Billede:
0731810_Villevert_Glann_Ar_Mor
Navn:
 1. Varenr.:
  07318100030
 2. Land:
  Frankrig
 1. Indhold:
  70,0cl
 2. Alkohol:
  46,0%
Druesammensætning
  Beskrivelse:
  CWD - Celtic Whisky Destillerie blev grundlagt i 1997 og har siden 1999 haft til huse helt ude på spidsen af det enestående Côte Sauvage (uspoleret kyst) i Pleubian i det nordlige Bretagne.
  Disse ideelle omgivelser, gennemsyret af keltiske og bretonske traditioner, har i høj grad påvirket og inspireret skaberne af Celtic Whisky Distillerie.

  Destilleriet producerer fransk whisky efter de bedste og reneste håndværkstraditioner: Opvarmning over åben ild, langsom destillation, tilstedeværelsen af traditionelt udstyr, såsom to små destillationsapparater, "Pot Still" samt trægæringsanlæg.

  I 2020 blev Celtic Whisky Distillerie overtaget af det anerkendte franske spiritushus, Maison Villevert.

  Ud over de 3 flagskibs whiskyer, Kornog, Glann Ar Mor og Gwalarn producerer Celtic Whisky Distillerie også enkelte særudgivelser, dog er mængderne her meget begrænsede.
  Website:
  Distriktet: 
  NiceDistrict:
  small-arrow
  Glann Ar Mor 46% Single Malt Whisky er den ene af tre hovedben som "The Celtic Whisky Distillery" står på. De to andre er Kornog Peated Single Malt og Gwalarn Blended Whisky. Glann Ar Mor betyder "ved havet" i Bretagne, og er præcis der hvor destilleriet ligger. Glann Ar Mor er en frugtig single malt whisky, den er lagret på bourbon fade og har en let gylden farve. Det er en ufiltreret whisky, og den er destilleret på en gammel tybe malted byg kaldet "Maris Otter Barley". Havet som ligger tæt ved bringer en vildskab men også en ro ind i whiskyen, der har noter af både iod og salt. Der er lækre noter af honning og toffee, og senere kommer der abrikos og søde krydderier. Det er en kæmpe oplevelse. Frankrig har et varmere klima end Skotland og man har højere fordampning og angels share respektivt. Derfor er der også i skotske øjne tale om relativ ung whisky, men med utrolig høj kvalitet. Interaktionen med fadet er hurtigere i varmen og der fås derfor en utrolig intens og lækker whisky. Single malt whiskyerne er mellem 3 og 6 år gamle og flaskes når de er klar. Nydes bedst neat, eller med et par dråber vand.
  Førpris

  DKK 859,00

  Kommentér produkt

  Antal: 0, Gennemsnit: 0,0
  1. Navn
  1. E-mail
  1. Rating
  1. Kommentar