RealVarenavn:

GWALARN WHISKY 40% Blended Whisky, Celtic Whisky Distillery (70cl)

Billede zoom:
Billede:
0731820_Villevert_Gwalarn_Whisky
Navn:
 1. Varenr.:
  07318200030
 2. Land:
  Frankrig
 1. Indhold:
  70,0cl
 2. Alkohol:
  40,0%
Druesammensætning
  Beskrivelse:
  CWD - Celtic Whisky Destillerie blev grundlagt i 1997 og har siden 1999 haft til huse helt ude på spidsen af det enestående Côte Sauvage (uspoleret kyst) i Pleubian i det nordlige Bretagne.
  Disse ideelle omgivelser, gennemsyret af keltiske og bretonske traditioner, har i høj grad påvirket og inspireret skaberne af Celtic Whisky Distillerie.

  Destilleriet producerer fransk whisky efter de bedste og reneste håndværkstraditioner: Opvarmning over åben ild, langsom destillation, tilstedeværelsen af traditionelt udstyr, såsom to små destillationsapparater, "Pot Still" samt trægæringsanlæg.

  I 2020 blev Celtic Whisky Distillerie overtaget af det anerkendte franske spiritushus, Maison Villevert.

  Ud over de 3 flagskibs whiskyer, Kornog, Glann Ar Mor og Gwalarn producerer Celtic Whisky Distillerie også enkelte særudgivelser, dog er mængderne her meget begrænsede.
  Website:
  Distriktet: 
  NiceDistrict:
  small-arrow
  Gwalarn Whisky 40% er den ene af tre hovedben som "The Celtic Whisky Distillerie" står på. De to andre er Glann Ar Mor Single Malt og Kornog Peated Single Malt Whisky. Gwalarn er den keltisk inspirerede lillesøster, som tager det bedste fra alle verdener. Gwalarn betyder "Nordvest vinden" i Bretagne og den bringer et frisk pust ind i en ellers ofte gammeldags whiskyverden. Gwalarn er et keltisk whisky blend, hvilket betyder at der er samlet inspiration fra kelternes historie i Europa. Det er således et blend af både tysk whisky, Fransk Malt whisky (fra Kornog) og skotsk malt whisky i blended. Det er et unikt blend og der er masser af smag og valuta for pengene.
  Førpris

  DKK 349,00

  Kommentér produkt

  Antal: 0, Gennemsnit: 0,0
  1. Navn
  1. E-mail
  1. Rating
  1. Kommentar