RealVarenavn:

KORNOG WHISKY 46% PEATED SINGLE MALT, Celtic Whisky Distillery (70cl)

Billede zoom:
Billede:
0731800_Villevert_Kornog_Whisky
Navn:
 1. Varenr.:
  07318000030
 2. Land:
  Frankrig
 1. Indhold:
  70,0cl
 2. Alkohol:
  46,0%
Druesammensætning
  Beskrivelse:
  CWD - Celtic Whisky Destillerie blev grundlagt i 1997 og har siden 1999 haft til huse helt ude på spidsen af det enestående Côte Sauvage (uspoleret kyst) i Pleubian i det nordlige Bretagne.
  Disse ideelle omgivelser, gennemsyret af keltiske og bretonske traditioner, har i høj grad påvirket og inspireret skaberne af Celtic Whisky Distillerie.

  Destilleriet producerer fransk whisky efter de bedste og reneste håndværkstraditioner: Opvarmning over åben ild, langsom destillation, tilstedeværelsen af traditionelt udstyr, såsom to små destillationsapparater, "Pot Still" samt trægæringsanlæg.

  I 2020 blev Celtic Whisky Distillerie overtaget af det anerkendte franske spiritushus, Maison Villevert.

  Ud over de 3 flagskibs whiskyer, Kornog, Glann Ar Mor og Gwalarn producerer Celtic Whisky Distillerie også enkelte særudgivelser, dog er mængderne her meget begrænsede.
  Website:
  Distriktet: 
  NiceDistrict:
  small-arrow
  Kornog Whisky 46% Peated Single Malt Whisky, er den ene af tre hovedben som "The Celtic Whisky Distillery" står på. De to andre er Glann Ar Mor Single Malt og Gwalarn Blended Whisky. Kornog har en intens røget og tørvet næse. Der er omkring 50PPM (Phenoler per million), og den er lagret 100% i amerikanske bourbon fade. Der er masser af tørvet smag i munden, hvor der også er noter af ingefær og hvid peber. Det er en intens whisky, som har en utrolig lang finish. Frankrig har et varmere klima end Skotland og man har højere fordampning og angels share respektivt. Derfor er der også i skotske øjne tale om relativ ung whisky, men med utrolig høj kvalitet. Interaktionen med fadet er hurtigere i varmen og der fås derfor en utrolig intens og lækker whisky. Single malt whiskyerne er mellem 3 og 6 år gamle og flaskes når de er klar. Nydes bedst neat, eller med et par dråber vand.
  Førpris

  DKK 859,00

  Kommentér produkt

  Antal: 0, Gennemsnit: 0,0
  1. Navn
  1. E-mail
  1. Rating
  1. Kommentar