RealVarenavn:

DICTADOR 12Y RUM 40% Giftbox (70cl)

Billede zoom:
Billede:
0595706_Dictador_Rum_12_Years
Navn:
 1. Varenr.:
  05957060030
 2. Tekst:
  Distilled
 1. Indhold:
  70,0cl
 2. Alkohol:
  40,0%
Druesammensætning
 1. Anbefales til:
  Cigar, Dessert, Drinks, Kaffe, Kage, Ost
  Producent: 
  Producent:
  DICTADOR
  small-arrow.gif
  Beskrivelse:
  Dictador er en columbiansk romproducent, hvis stærke rødder strækker sig tilbage til 1913, hvor firmaet blev grundlagt under navnet Destilería Colombiana af Don Julio Aango y Parra.

  Dictador er beliggende i Cartagena i det nordlige Columbia, ud mod det Caribiske Hav. Huset har gennem sit mangeårige virke løbende forfinet sin produktion, sine opskrifter og sine lagringsmetoder, og i dag hører Dictador til blandt eliten af kvalitetsproducenter inden for både rom og gin.

  Hemmeligheden bag de enestående produkter fra Dictador ligger i familien Parra (Hernan Parra), som er 3. generation af master blendere hos Dictador. For Parra-familien er rom ikke bare rom, men en kunstform, som kontinuerligt udvikles og forbedres. Det er kunst på flaske. Prøv det selv og oplev den colombianske skat i flydende form.
  Website:
  Distriktet: 
  NiceDistrict:
  small-arrow
  Dictador 12 Years, er en 12 år gammel rom, hvor det ikke er det ældste, der er 12 år gammelt, men hele indholdet. Klar ravgylden farve. Duften byder på fyldig sødlig karamel, honning og hårdt ristet kaffe. Smagen er sødlig med de karakteristiske noter af kakao, honning og brændte rancio-nuancer. Den gode fylde og tekstur fremstår flot sammen med den lange eftersmag. Tidligere har rommen været udgivet som en rom hvor kun det ældste har været 12 år gammelt, men man har i en årrække arbejdet på kun at konsolidere romfade, der havde en minimum alder, således at rommen i dag er 100% 12 år eller ældre.
  Førpris
  Førpris: DKK 399,00

  DKK 349,00

  Kommentér produkt

  Antal: 0, Gennemsnit: 0,0
  1. Navn
  1. E-mail
  1. Rating
  1. Kommentar