RealVarenavn:

DICTADOR 20Y RUM 40% Giftbox (70cl)

Billede zoom:
Billede:
0595711_Dictador_Rum_20_Years
Navn:
 1. Varenr.:
  05957110030
 2. Tekst:
  Distilled
 1. Indhold:
  70,0cl
 2. Alkohol:
  40,0%
Druesammensætning
 1. Anbefales til:
  Cigar, Dessert, Drinks, Kaffe, Kage, Ost
  Producent: 
  Producent:
  DICTADOR
  small-arrow.gif
  Beskrivelse:
  Dictador er en columbiansk romproducent, hvis stærke rødder strækker sig tilbage til 1913, hvor firmaet blev grundlagt under navnet Destilería Colombiana af Don Julio Aango y Parra.

  Dictador er beliggende i Cartagena i det nordlige Columbia, ud mod det Caribiske Hav. Huset har gennem sit mangeårige virke løbende forfinet sin produktion, sine opskrifter og sine lagringsmetoder, og i dag hører Dictador til blandt eliten af kvalitetsproducenter inden for både rom og gin.

  Hemmeligheden bag de enestående produkter fra Dictador ligger i familien Parra (Hernan Parra), som er 3. generation af master blendere hos Dictador. For Parra-familien er rom ikke bare rom, men en kunstform, som kontinuerligt udvikles og forbedres. Det er kunst på flaske. Prøv det selv og oplev den colombianske skat i flydende form.
  Website:
  Distriktet: 
  NiceDistrict:
  small-arrow
  Dictador 20 Years, er en 20 år gammel rom, der fremstår noget mere dyb og kompleks i smagen end dens 12-årige lillebror. Der er simpelthen skruet mere op for alle smagsparametre. Den sødlige smag og de rene nuancer af melasse, kakao og letbrændt fad skaber stor balance i rommen.

  Cremet og indsmigrende eftersmag, der vil ledsage desserter på bedste vis eller blot til et glas i gode venners lag.
  Førpris
  Førpris: DKK 629,00

  DKK 499,00

  Kommentér produkt

  Antal: 0, Gennemsnit: 0,0
  1. Navn
  1. E-mail
  1. Rating
  1. Kommentar